Sweet Little Dumplings Francia Bulldog Kennel

​Eladó francia bulldog kiskutyák megbízható tenyésztőtől.

​​Szia! Kovács Katalin vagyok, francia bulldog tenyésztő.

Üdvözöljük a Sweet Little Dumplings French Bulldog Kennelben, amely az igényes kutyabarátok menedékhelye, akik a legtisztább, legegészségesebb és legaranyosabb francia bulldog kölyköket keresik. Szenvedélyesen foglalkozunk kivételes franciák tenyésztésével és nevelésével, a minőségi és felelősségteljes tenyésztési gyakorlat iránti megingathatatlan elkötelezettségünk vezérelve, amely a világ egyik legmegbízhatóbb francia bulldog tenyésztőjeként szerzett hírnevet.

​​Gyönyörű francia bulldog kölykök kaphatók világszerte Magyarországról

Katalin egy francia kölyökkel

​​​Kutyánk mindig képes megbecsülni velünk életünk apró örömeit is.

"Néha a legkisebb dolgok foglalják el a legtöbb helyet a szívünkben." – A.A. MILNE

Tekintse meg kutyusainkat!

​Ígéretünk a tisztaságra és a minőségre

A Sweet Little Dumplingsnál megígérjük, hogy a legjobb francia bulldog kölyköket szállítjuk, biztosítva, hogy minden értékes kölyökkutya hazavigye:

Törzskönyv: Franciáinkat gondosan válogatott, regisztrált vérvonalakból tenyésztjük, hogy megőrizzük a fajta egyedi jellemzőit és biztosítsuk a genetikai szilárdságot.

Egészséges: Kutyáink egészségét és jólétét kiemelten kezeljük, prémium takarmányt, rendszeres állatorvosi ellátást, testi-lelki fejlődésüket elősegítő környezetet biztosítunk számukra.

Oltott és mikrochippel ellátott: A francia bulldog kutyusa naprakész oltásokkal érkezik, hogy megvédje a gyakori betegségektől, és egy mikrochippel is beültetetve az egyszerű azonosítás érdekében.

​Nézze meg, hol töltik napjaikat francia bulldogjaink

A francia kölykök kennelje

​További információkért kattintson a képre!

​Utazás a francia bulldog imádnivalóságába

​Kölyökkutyáink nem csak szőrös társak; az öröm, a hűség és a lelkesedés kötegei. Minden kölyökkutyát aprólékosan választunk ki gondosan irányított tenyésztési programunkból, biztosítva, hogy megtestesítsék a fajta jellegzetes vonásait:

Szeretetteljes és játékos: A franciák a gazdáik iránti rendíthetetlen odaadásukról ismertek, szeretettel és végtelen ölelkezéssel árasztják el őket. Játékos természetük ideális társaivá teszi őket aktív családok és egyének számára, akik életkedvvel teli, szőrös barátot keresnek.

Alkalmazkodó és betanítható: Kis termetük ellenére a franciák meglehetősen alkalmazkodóképesek, különféle életkörnyezetekben boldogulnak, a lakásoktól a külvárosi otthonokig. Emellett nagyon jól képezhetőek, hajlandóak gazdáik kedvében járni és új trükköket tanulni.

​Kölyökkutyáink elérhetőek

A Sweet Little Dumplings Francia Bulldog Kennel büszkén mutatja be egészséges, vidám és gyönyörű francia bulldog kölykeinket, akik készen állnak arra, hogy belopják magukat a szívedbe.

Lila és barna francia bulldog kölyök

Név: Judy

​Lány; Francia bulldog; lila és barna; 2023.11.16

Több információ (Foglalva)
Blue merle francia bulldog kölyök

Név: Iris

​Lány; Francia bulldog; Blue merle; 2023.11.16

Több információ (Eladva)
Blue merle francia bulldog kölyök

Név: Lilla

​Fiú, francia bulldog; Blue merle; 2023.11.16

Több információ (Eladva)
Kék és barna francia bulldog kölyök

Név: Jameson

​Fiú, francia bulldog; Kék és barna; 2023.11.16

Több információ (Foglalva)
Button

​​Miért válassza a Sweet Little Dumplings kennelt

​​Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a sok okot, amiért francia bulldog kölykökre van kereslet az igényes kutyabarátok körében világszerte:

Élő videocsevegés: Hiszünk az átláthatóságban és a bizalomban. Exkluzív élő videocsevegéseink lehetővé teszik, hogy kapcsolatba léphessen kutyája környezetével, és valós időben kommunikáljon vele, így biztosítva, hogy megalapozott döntést hozzon.

Biztonságos fizetési lehetőségek: A teljes vásárlási folyamat során kiemelten kezeljük az Ön pénzügyi biztonságát. Biztonságos fizetési lehetőségeink védik fizetési adatait, és problémamentes tranzakciót biztosítanak.

Életre szóló támogatás: Nem csak tenyésztők vagyunk; élethosszig tartó partnerek vagyunk a francia bulldog utazásodban. Mindig itt vagyunk, hogy támogatást nyújtsunk, válaszoljunk kérdéseire, és útmutatást adjunk, biztosítva a kiskutya jólétét.

​Vásárlói vélemények

​Ezt mondták rólunk kedves vásárlóink

Rene and Mason

Tampa

​Van két kiskutyám, és teljesen csodálatosak és egészségesek; Harlequin 5 füles és Josie 1 éves. Állatorvosunk azt mondta, hogy teljesen egészségesek és nem látnak problémát. Katalin kapcsolatban maradt velünk, és olyan lett, mint a családunk. Prémes babáit mindenkinek ajánljuk.

Devin

Denver

​Köszönöm Kovács Katalin! Ha valaki külföldről szeretne kiskutyát venni, az a legjobb!

Bobbie

Phoenix

​Kovács Katalin a legjobb!!!! Magyarországon él és több kutyát is vásároltam innen.

Kelly

Florida

​Szeretem a Sweet Little Dumplings kennelt! Csodálatos kiskutyák és nagyon kedves gazdi. Ne keressen tovább egy csodálatos francia bulldog után!

Nikki

Washington

​Van egy nap Évánknak. Milyen aranyos kiskutya! Köszönöm szépen Kovács Katalin! Imádtunk veled dolgozni, és reméljük, hamarosan újra folytatjuk! Nagyon szeretjük őt! Éva a Dívám!

Sandy

Houston

​Nem egy, hanem KÉT értékes és gyönyörű francia bulldogom van ettől a kedves hölgytől! Mindenkinek ajánlom a kutyáit, akik jól szocializált és egészséges franciát keresnek az életükben.

Jackie

Mexico

​Nagy örömömre szolgált, hogy 2019-ben a Sweet Little Dumplings Kennellel dolgozhattam. Katalin nagyon türelmes volt, és végigvezetett a kölykök tengerentúli megszerzésének folyamatán. Az egész átmenet zökkenőmentesen zajlott. A kiszállítás napjáig heti rendszerességű videókkal tartott naprakészen, a kiskutyám fejlődéséről. Határozottan ajánlom mindenkinek, akit érdekel egy édes kis gombóc.

Richard

Houston

​Több kutyát is vásároltam a SWEET LITTLE DUMPLINGS-től... A kutyák mindig egészségesek és vaskosak, az üzlet mindig gördülékeny... Mindenkinek bátran ajánlom. Kovács Katalin nagyszerű volt üzletelni veled az elejétől a végéig... Biztosan fogunk ismétlődő üzletet kötni.

Dániel

Hungary

​Egy kennel imádnivaló. Nagyon korrektek és segítőkészek. Nagyon meg vagyunk elégedve kis Happynkkel. Kedvesek és rugalmasak! Mindenkinek ajánlom, aki francia bulldog kiskutyát szeretne.

Balázs

Hungary

​Kedves és profi emberek, akik szenvedélyesen gondoskodnak minden kutyájukról. A francia tenyésztés életstílus számukra. Sokat tanultunk már tőlük, és tudjuk, hogy bármikor bizalommal tudunk tőlük tanácsot adni.

Móni

Hungary

​​Nagyon örülünk a kis kedvencnek!
Köszönöm!!

Dóra

Hungary

​​Nagyon örülünk a kis kedvencnek!
Köszönöm!!

Kelly

Florida

​​Nagyon örülünk a kis kedvencnek!
Köszönöm!!

Eleonora

Ciprus

​​Nagyon örülünk a kis kedvencnek!
Köszönöm!!

Rebeka

Hungary

​​Nagyon örülünk a kis kedvencnek!
Köszönöm!!

​Vágjon bele egy francia bulldog kalandba

​A Sweet Little Dumplings French Bulldog Kennelben meghívunk egy szívmelengető kalandra kivételes francia bulldog kölykeinkkel. Legyen Ön gyakorlott kutyatulajdonos, vagy először szőrös társak rajongója, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes társat élete gazdagításához.

Lépj be az imádnivaló franciák világába, ahol feltétel nélküli szerelem, játékos energia és rendíthetetlen hűség vár. Üdvözöljük a Sweet Little Dumplings-ban – ahol a szívek megolvadnak, a kölyökkutyás álmok valóra válnak, és felejthetetlen francia kalandok kezdődnek.

Tekintse meg kutyusainkat!

​Oktatás és képzés

​A francia bulldog, más néven "francia", egy kis kutyafajta, amely a bulldog családhoz tartozik. Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, részben vonzó megjelenésüknek, részben pedig kiváló alkalmazkodóképességüknek köszönhetően.

Tudj meg többet

​Francia bulldog tartása

​​Minden információt megadunk, amire szüksége van a francia bulldogok értékesítése és gondozása terén, hogy sikeres és kielégítő legyen a birtoklása. Francia bulldogok, hála...

tudj meg többet​