Sweet Little Dumplings Francia Bulldog Kennel

​Eladó francia bulldog kiskutyák megbízható tenyésztőtől.

​Információk a vásárlásról

​Hogyan történik a vásárlás?

  1. ​Vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén (Facebook, Instagram, Messenger, Telefon, E-mail, Videochat).
  2. ​A részleteket megbeszéljük. Nyugodtan tegyen fel annyi kérdést, amennyit csak szeretne, és mi minden szükséges információt megadunk Önnek. Ne feledje, ezt alaposan át kell gondolnia, mert ez egy hosszú távú döntés. Egészségügyi garancia: 1 év egészségügyi garanciát vállalunk minden francia bulldog kölyökkutyára.
  3. ​A szerződést e-mailben küldjük el, amelyet figyelmesen olvass el. Ha egyetért a feltételekkel és elfogadja azokat, írja alá a szerződést, és küldje vissza e-mailben. A kiskutya kiválasztása, a vásárlási döntés meghozatala és a feltételek elfogadása után megkezdheti a fizetést.
  4. ​A fizetés történhet közvetlen banki átutalással, Paypal vagy Wise segítségével. A fizetés első lépése a kaució, amellyel igazolja vásárlási szándékát. Erről szerződés is készül, melynek másolatát emailben kapja meg. A teljes összeg kifizetése a foglalás és a szállítási hely visszaigazolása után történik. A szállítási dátum megerősítése után megkezdheti a fennmaradó összeg kifizetését.
  5. ​Francia bulldog kutyusainkat többféle módon tudjuk szállítani (légi és szárazföldi). További részletekért a szállítással és az árakkal kapcsolatban érdeklődjön bátran.
További információ a szállításról